Reviews

5
5.0 rating
5 out of 5 stars (based on 366 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%
5.0 rating
November 23, 2021

Wij komen hier verschillende keren per jaar. Elke keer weer goed geregeld en vriendelijke personeel. Een goed begin van een vakantie.

Walter
5.0 rating
November 21, 2021

Prima parking. Dicht bij de vertrekhal.
Zeer hulpvaardig, aardig personeel.
Echt een aanrader.

Addy Klijs-Bulkmans
5.0 rating
November 21, 2021

Dit jaar een aantal keren onze auto bij deze Parking geparkeerd. Kleinschalig, vertrouwd, vriendelijk en niet te duur. En vlakbij de ingang. Wij zijn fans en zullen blijven komen!

Xandra
5.0 rating
November 20, 2021

Ideaal gelegen kort bij luchthaven. Al meermaals gebruik van gelaakt. Auto staat klaar bij terugkomst.

Linda
5.0 rating
November 20, 2021

Erg fijne plek om je auto te stallen als jr van Eindhoven vertrekt. Veilig, vertrouwd (we komen er al jaren!) en vriendelijke mensen!
We hopen in de toekomst nog vaak gebruik te mogen maken van deze optie,

Herma Beute
5.0 rating
November 19, 2021

Echt een aanrader , vriendelijke onthaal en direkt aan de luchthaven!

Marleen Van de Vreken
5.0 rating
November 19, 2021

Fantastische plek om je auto te stallen! Lekker dicht bij de terminal en zeer vriendelijke mensen.
We gaan hier al jaren naartoe en zullen dat zeker in de toekomst weer doen!

Herma Beute
5.0 rating
November 19, 2021

Top locatie, goede service, goede prijs. Zeker al 10 x gebruik van gemaakt.

T.froger
5.0 rating
November 17, 2021

prima voor elkaar, al voor de zoveelste keer!!!!
makkelijk en dichtbij vertrekhal

Betsie Berens
5.0 rating
November 17, 2021

Zoals altijd perfect geregeld. De auto staat keurig klaar om mee weg te rijden. Goede goedkope tarieven tov andere aanbieders en op 3 minuten lopen van de luchthaven

Fred
5.0 rating
November 16, 2021

Voor ons was het de eerste keer dat we gebruik maakten van jullie service en jullie zien ons zeker weer bij een volgende reis. Toplocatie, vriendelijke ontvangst, correcte afhandeling, betrouwbaar, vlot mailverkeer en onze auto stond klaar bij aankomst. Wat wil een mens nog meer! Deze parking is een aanrader.

Sigrid Swinnen
5.0 rating
November 15, 2021

Zeer tevreden van de service. Alles is correct verlopen en snel afgehandeld.

Liesbeth Peeraer
5.0 rating
November 15, 2021

Geen opmerkingen, wagen stond klaar bij aankomst
Inleveren en ophalen op wandelafstand.

Peter
5.0 rating
November 14, 2021

Voor de 2e keer gebruikt gemaakt van jullie service en ook deze keer alles volgens afspraak verlopen. Parking ligt echt nabij de luchthaven en uw wagen staat veilig geparkeerd.
Vriendelijk onthaald zowel bij vertrek als terugkomst en de auto stond klaar om terug te vertrekken.

Peter Van Wynsberge
5.0 rating
November 14, 2021

Zoals altijd👍

Van den Broek
5.0 rating
November 13, 2021

Super betrouwbare plek om je auto achter te laten !!
Service is helemaal dik oké, zeker een aanrader.
Tot de volgende keer.

Frits Jansen
5.0 rating
November 13, 2021

Zeer tevreden. Maak in de toekomst hier meer gebruik van

Paul
5.0 rating
November 13, 2021

Altijd goed geregeld!

Loic van Vliet
5.0 rating
November 13, 2021

Altijd prima geregeld en super dicht bij de hal.

Rob
5.0 rating
November 13, 2021

top service zoals altijd , makkelijker kan het niet .

Marc Van Nueten