Reviews

5
5,0 rating
5 out of 5 stars (based on 210 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%
5,0 rating
september 12, 2021

Goede parkeerlokatie op wandel afstand van de luchthaven.
Vriendelijke mensen, ondanks onze late vlucht, stond de auto netjes klaar.
Voelt veilig en betrouwbaar

Wim Polman
5,0 rating
september 11, 2021

-Al jaren parkeren wij hier. Zeer betrouwbaar, vriendelijke mensen, dichtbij terminal.

Joosten
5,0 rating
september 11, 2021

Afhalen ging snel, ophalen nog sneller! Echt een topservice die soepel verloopt, zodat je een super start & einde van je vakantie kunt beleven.

Renske Vrerink
5,0 rating
september 10, 2021

Altijd alles conform afspraak en lekker dichtbij

Willy
5,0 rating
september 8, 2021

Een uitstekende plek! Niet doorvertellen want er is geen betere in de buurt!

Wijnand
5,0 rating
september 7, 2021

Alles heeft goed gefunctioneerd.
Bedankt.

Guido
5,0 rating
september 7, 2021

Alles was perfect in orde. Zeer vriendelijke familie. De parkeerplaats bevindt zich op wandelafstand van de luchthaven. Wij hadden een vlucht om 7u en konden onze wagen op een veilige plaats achterlaten en de sleutel in de brievenbus stoppen omdat er zo vroeg nog niemand aanwezig was. Bij terugkomst om 23u30 stond onze wagen klaar en werden wij ontvangen door een zeer vriendelijke dame. We mochten dan ook pas betalen.

Guy Abelshausen
5,0 rating
september 7, 2021

Altijd als wij via Eindhoven vliegen parkeren wij hier.
Makkelijk, veilig en heel aardige mensen.
Voelt prima!!

Xandra
5,0 rating
september 6, 2021

Klantgerichtheid is de beste bij Eindhoven Airport Parking!

NM
5,0 rating
september 6, 2021

Goede en betrouwbare parkeerlocatie, op korte loopafstand van de terminal. Wij boeken hier altijd een parkeerplaats als we van Eindhoven vliegen. Auto stond keurig op tijd gereed toen wij terugkwamen. Aanrader!

Ennie
5,0 rating
september 6, 2021

Als altijd efficiente ontvangst en een auto die klaar staat als je terugkomt.

David
5,0 rating
september 5, 2021

Weer super vriendelijk weer geholpen.
Alles keurig op tijd.
Heel dicht bij ingang airport.
De keren dat we hier naar volle tevredenheid hebben geparkeerd zijn inmiddels niet meer te tellen.
Al jarenlang vaste stek.

Nicole
5,0 rating
september 4, 2021

Altijd goed geregeld

Joger
5,0 rating
september 2, 2021

Al zeer dikwijls gebruik van gemaakt. Super goeie service. Correcte afhandeling. Zeer vriendelijk en behulpzaam! Topligging vlakbij terminal.

Mien
3,0 rating
september 2, 2021

Website laat niet toe om vertrek in augustus in te voeren, gelieve site na te kijken!

Ludo de bakker
5,0 rating
september 1, 2021

Eerste keer geparkeerd maar wat super! Echt tegenover de terminal. We moesten al vroeg vertrekken maar via de sleutel drop was het eenvoudig om de auto af te leveren. Bij terugkomst helaas 2 uur vertraging maar een leuke en enthousiaste ontvangst toen we de auto kwamen ophalen. De vriendelijke meneer stond ons al op te wachten en de auto werd gelijk opengeklikt om de koffer te kunnen opbergen. Eenvoudig pinnen en voor een leuke prijs. Volgende keer zeker weer!

Cindy Verbruggen
5,0 rating
augustus 31, 2021

Heel tevreden Goede prijs en heel goeie service

Krols dirk
5,0 rating
augustus 31, 2021

Zeer handig vlak bij de luchthaven en altijd vriendelijk.

Ivo
5,0 rating
augustus 31, 2021

Perfecte parkeerplaats om je auto te stallen als je vanaf Eindhoven vliegt. Vriendelijke mensen. Echt een aanrader.

Hellen
5,0 rating
augustus 30, 2021

Prima parkeerplek, aardige mensen. Voor herhaling zeker vatbaar!!

Douwe