Reviews

5
5,0 rating
5 out of 5 stars (based on 108 reviews)
Excellent96%
Very good3%
Average1%
Poor0%
Terrible0%
5,0 rating
november 10, 2020

Alles zeer vlot verlopen. Zeer gemakkelijk te voet te doen

Nico Mantels
5,0 rating
november 5, 2020

Snelle service, goede afspraken voor ophalen

Babette Vandewiele
5,0 rating
november 4, 2020

Ik vond alles leuk. Geen probleem – ik verliet de auto en nam hem binnen 15 dagen terug. Het is makkelijk. Bij aankomst stond de auto klaar voor de reis.

Aleksandr Tokarev
5,0 rating
oktober 26, 2020

Super fijn tegenover de AirPort en niet duur auto staat bewaakt !

Patrizia Martini
5,0 rating
oktober 21, 2020

Dé parking waar een klant écht nog persoonlijk benaderd wordt: hartelijke ontvangst, attente contacten bij vertraging, …. Kleinschaligheid met een warme service vlakbij de luchthaven hall!

Jan Devriendt
5,0 rating
oktober 21, 2020

prima, er was niets wat niet goed was en erg dicht bij luchthaven.

Cok Miranda
5,0 rating
oktober 13, 2020

Zoals als altijd alles piekfijn geregeld en vriendelijk!

Krista Mertens
5,0 rating
oktober 12, 2020

Super goed geregeld en op nog geen 5 min lopen van het vliegveld!

Kim Vanhommerig
5,0 rating
oktober 11, 2020

Vriendelijk, dichtbij de vertrekhal en altijd goed geregeld!

Christof Knuiman
5,0 rating
oktober 10, 2020

Great service ad the parking is very close to the airport. Intake was super quick and staff was very polite. Highly recommend and will use next time I fly out from Eindhoven.

Eva Staykova
5,0 rating
oktober 10, 2020

altijd parking Eindhoven, als je vliegt, top service

Tiny Grossegger
5,0 rating
oktober 10, 2020

Ik kom hier al een aantal jaren en altijd goede service. Die ene keer dat mijn elektrische auto bijna leeg was, werd ik gebeld en hebben ze hem aan het aggregaat gezet zodat ik in ieder geval zonder problemen bij de snellader terecht kon. 😏👍

Paul Hunter
5,0 rating
oktober 10, 2020

makelijk. net contact. en op 200 meter van de vertrekhal . en de prijs

Roger Woldenberg
5,0 rating
oktober 4, 2020

Op korte loopafstand van de terminal. Makkelijk te bereiken. Personeel was erg vriendelijk. Mijn auto stond na terugkomst keurig vooraan geparkeerd.

Anja Kolthof
5,0 rating
oktober 4, 2020

Beste parking Eindhoven airport 👌

Alain Van Labeke
5,0 rating
oktober 1, 2020

Alleen maar goede ervaringen! Auto staat netjes op tijd klaar, gezellige mensen. Alles prima!

Lilian van Maanen
5,0 rating
september 29, 2020

prima geregeld allemaal, auto stond weer netjes op tijd klaar, en dat voor een schappelijk tarief.

Rene Hofhuis
5,0 rating
september 28, 2020

Super alweer bedankt voor de goede service
We zijn blij zodicht bij te kunnen parkeren in een veilige omgeving
Tot de volgende keer
Groetjes uit Limburg

Bernadette van der Vegt
5,0 rating
september 28, 2020

Ik heb geen Facebook of google account maar ik wil toch wel mijn volle tevredenheid uitspreken voor het tijdelijk parkeren bij uw bedrijf. Lekker dichtbij het vliegveld en we zijn uitermate vriendelijk benaderd in alle opzichten. Kan niet beter! Tot de volgende keer.
Vr. Groeten

Ria Mookhoek
5,0 rating
september 24, 2020

Snel, dichtbij, efficiënt, goede service en een nette prijs. Wat wil je nog meer.

Tonny Winkelhorst